Cannabis i Salut
 
 

El cannabis ja no és una droga tan “tova”

Octubre 2011

Quins són els efectes del cannabis en la salut mental de les persones que en consumeixen, en el seu entorn més pròxim i en el conjunt de la societat? Sabem el nombre de malalts crònics que genera, quantes famílies pateixen el problema, quin cost humà i econòmic comporta? Perquè alguns sectors ho neguen? El cannabis ja es comença a classificar com a una droga dura. Molts estudis demostren els seus estralls.
Un nou estudi relaciona Cannabis i Psicosi

Maig de 2010

L'ús  de cànnabis  des d'edats joves s'associa  amb la psicosi en  adults. En aquest estudi recent publicat a Arch Gen Psychiatry.   l''ús de parelles de germans en l'anàlisi redueix alguns factors de confusió. Aquest estudi proporciona més suport per a la hipòtesi que l'ús del cannabis en edats joves és un factor de risc per a la psicosi en els adults.
Dossier Cànem - Elmetgedigital.cat  • Els experts alerten que fumar cànnabis augmenta el risc de patir esquizofrènia avui.cat, 10 d'octubre de 2008.

  • Assaig Clínic: La nabilona no és millor que la dihidrocodeina en el tractament del dolor neuropàtic crònic.El Blog del Metge Digital
  Site Map